top of page

Хиропрактиката е форма на алтернативна медицина, която се фокусира върху диагностицирането и лечението на механични разстройства на опорно-двигателния апарат, особено на гръбначния стълб.

Чрез точни и контролирани манипулации, Д-р Томов цели да подобри функцията на вашите стави, да намали болката и да увеличи общата мобилност.

Хиропрактика - дърпане на врат

Хиропрактика Костинброд

Лечение на механични разстройства на опорно-двигателния апарат

Хиропрактичните упражнения са важен елемент от терапевтичния процес, като допринасят за укрепването на мускулите, подобряването на координацията и поддържането на постигнатите резултати от манипулациите. 


Очаквания от подобна сесия:


  • Хиропрактическа консултация: По време на консултацията, Д-р Томов оценява вашето състояние и определя подходящи упражнения, които да адресират вашите специфични нужди и цели.


  • Хиропрактическа профилактика: Упражненията допринасят за предотвратяването на бъдещи наранявания и заболявания.


  • Подобряване на стойката: Редовните хиропрактични упражнения спомагат за укрепването на мускулите, които поддържат стойката и намалят съществуваща болка.


  • Корекция на гръбначен стълб: Хиропрактичните упражнения са ключови в корекцията и поддържането на правилната позиция на гръбначния стълб.


  • Нервна система - хиропрактика: Практиката и упражненията могат да подобрят функцията на нервната система, което води до положително влияние на цялостното здравословно състояние

Хиропрактика гръб

Въпросът "Опасна ли е хиропрактиката?" е често срещан. Специализираният подход и задълбоченото разбиране на човешката анатомия осигурява висока степен на безопасност при извършване на терапиите. 


Когато се прилага от квалифициран специалист, хиропрактиката е безопасна и може да предложи значителни ползи за нашето здраве без необходимостта от инвазивни методи или медикаменти.

Massage Table

Запазете час за хиропрактика

Звъннете ми директно или се свържете по е-майл

bottom of page