top of page

Физиотерапевтичните услуги, които Д-р Томов предлага са предназначени да възстановят, поддържат и максимизират двигателните функции.

Терапията обхваща различни методи и техники като упражнения, мануална терапия, топлинна терапия за облекчаване на мускулни спазми и електротерапия за стимулиране на засегнатите области, целящи подобряване на мобилността и облекчаване на болката

Топлинна терапия

Физиотерапия Костинброд

Укрепване на мускулната координация и баланса

Тя е ефективна при различни състояния, като ортопедични, неврологични и кардиореспираторни проблеми, осигурявайки цялостен подход към възстановяването. Най-често срещаните позитивни ефекти след терапиите включват:


  • Подобряване на мобилността и гъвкавостта: Физиотерапията помага за увеличаване на обхвата на движение и подобряване на гъвкавостта на тялото, което е особено важно след травми или при хронични заболявания.


  • Подобрение на координацията и баланса: Физиотерапията помага в укрепването на мускулната координация и баланса, предотвратявайки падания и травми, особено при възрастни хора.


  • Укрепване и тонизиране на мускулите: Целенасочените упражнения укрепват мускулатурата, подобрявайки общата физическа кондиция и издръжливост на тялото, като същевременно намаляват риска от наранявания.

Електротерапия

Практиката на Д-р Томов се основава на най-съвременните научни изследвания и клинични методи, които гарантират безопасно и ефективно лечение. 


Чрез този интегриран подход, пациентите в Костинброд могат да очакват подобрение в своята физическа функция, намаляване на болката и увеличаване на своята самостоятелност в ежедневието.

Massage Table

Запазете час за физиотерапия

Звъннете ми директно или се свържете по е-майл

bottom of page