top of page

Д-р Асен Томов, предлага професионални кинезитерапевтични услуги в кабинета си в град Костинброд. Те са насочени към подобряване на физическата функция и облекчаване на дискомфорта.

С дългогодишен опит в областта на кинезитерапията той прилага индивидуален подход към всеки пациент, гарантиращ ефективно лечение и подобрено качество на живот.

Кабинет Д-р Асен Томов Костинброд

Кинезитерапия Костинброд

Кинезитерапия за подобряване на физическата функция и облекчаване на дискомфорта

Ползите от кинезитерапията:


  • Подобряване  на мобилността и гъвкавостта: Чрез индивидуално избрани упражнения и терапии, кинезитерапията цели да възстанови и оптимизира оптималната способност за движение.


  • Облекчаване на болка в мускули и стави: При идентифицираните източници на болка той прилага специфични методики, който водят до намаляване на дискомфорта, възпалението и стреса.


  • Подкрепа при възстановяване от травми: Кинезитерапевтичната програма на Д-р Томов за възстановяване след спортни или други видове травми е негова специализация. Той се фокусира върху възстановяването на функционалността и предотвратяването на бъдещи увреждания, като подхожда прецизно и внимателно.


  • Корекция на стойката и предотвратяване на физически дисбаланси: Това се постига чрез упражнения и терапевтични техники, които укрепват слабите мускули и разтягат свитите. Възвръщането на правилния мускулен баланс играе ключова роля в коригирането на неправилната стойка, която може да доведе до болка и дискомфорт.

Кинезитерапия

Мисията на Д-р Томов е да предостави персонализирана и компетентна кинезитерапевтична помощ. Той се ангажира с използването на доказани и иновативни методи в кинезитерапията, за да стимулира възстановяването и да предотврати бъдещи наранявания. 


Характерен за него подход е да обучава пациентите си за предпазните мерки и полезните навици, които спомагат за запазване на здравето им в съвкупност от терапиите и упражненията.

Massage Table

Запазете час за кинезитерапия

Звъннете ми директно или се свържете по е-майл

bottom of page