top of page

Д-р Асен Томов предлага акупунктура и акупресура в Костинброд, като използва тези древни традиционни техники за стимулиране на определени точки на тялото.

Целта е да се подобри енергийният поток и да се балансира тялото, което може да доведе до облекчаване на болка, намаляване на стреса и укрепване на общото здраве.

Акупунктура Костинброд

Акупунктура-акупресура Костинброд

Акупунктура и акупресура: Древни методи за съвременно здраве в Костинброд

Акупунктурата включва внимателно поставяне на тънки игли в специфични точки по тялото, докато акупресурата се фокусира върху прилагането на натиск върху тези точки без използване на игли. И двете методики са насочени към стимулиране на самолечебните способности на организма и се използват за лечение на разнообразие от здравословни проблеми.


  • Стимулиране на циркулацията: Подобряват кръвообращението и могат да допринесат за по-бързото възстановяване от травми и болести.


  • Укрепване на имунната система: Подпомагат укрепването на имунната система, което помага на тялото да се справи по-добре с вируси и бактерии.


  • Подобряване на съня: Могат да помогнат при безсъние и други нарушения на съня, подобрявайки качеството и продължителността на съня.


  • Облекчаване на симптомите на алергии: Могат да помогнат за намаляване на алергичните реакции и облекчаване на симптомите на алергии.

Акупунктура Костинброд Д-р Асен Томов

Д-р Томов подхожда индивидуално към всеки пациент, използвайки своя опит и знания за акупунктура и акупресура, за да предложи персонализирано лечение, насочено към конкретните нужди и състояния. 


Пациентите могат да се възползват от тези неинвазивни методики, които спомагат за намаляване на болката, подобряване на съня, увеличаване на енергията и подобряване на общото благосъстояние.

Massage Table

Запазете час за Акупунктура

Звъннете ми директно или се свържете по е-майл

bottom of page